Stand-up komičari SplickeScene u subotu 30.11.2019. u 20h nastupaju u Društvenom domu Strmec

Nakon brojnih rasprodanih nastupa u Splitu, Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, najbolji splitski komičari prvi put dolaze u Svetu Nedelju. Ekipa iz kolektiva SplickaScena oduševljava publiku gdje god nastupaju, no stigao je trenutak da se i publici u Svetoj Nedelji pokažu u najboljem svjetlu. Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

Za nadolazeće gostovanje u Svetoj Nedelji pripremili su presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTube-u, jer su prije dva mjeseca objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ kojeg je pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Naravno, njihov subotnji show bit će drugačiji od onog koji možete pogledati online. S nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje, jer im je uvijek želja nasmijati što veći broj ljudi, posebno u mjestima u koja prvi put idu. Bit će to prava terapija smijehom, za sve one koji su, nošeni svakodnevnim obvezama, zaboravili kada su posljednji put plakali od smijeha.

Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Dalmatinska stand-up comedy večer“ je na rasporedu u subotu 30. studenog s početkom u 20 sati u Društvenom domu Strmec. Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji su dostupne online preko sustava Entrio, a dostupne su i u fizičkoj prodaji u Svetoj Nedelji svakog dana u Caffe bar Timeline i Caffe bar Timeline2 te u Samoboru u Ghetaldus optici (adresa: Ferde Livadića 6, radno vrijeme: pon – pet 08-20h / sub 08-14h). Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite