Javna priznanja za JK Sakura, OTK Stari Kotači i ŠRD Sloga Orešje!

Danas je s početkom u 10,00 sati održan svečani prijem povodom dodjele Javnih priznanja Udrugama Oldtimer klubu Stari kotači, Športskom ribolovnom društvu Sloga Orešje te Judo klubu Sakura. U Gradskoj vijećnici dočekao ih je i primio gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec u pratnji zamjenice gradonačelnika Marije Hršak.

Temeljem Odluke gradonačelnika Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Udruzi Auto Moto Oldtimer Klub Stari kotači, za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta na području Grada Svete Nedelje, a osobito za ostvarene rezultate istaknutih članova Andree Weber i Dominika Janeša tijekom 2019. godine. Uz Zahvalnicu Grada dodijeljena je i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kuna.

Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Športsko-ribolovnom društvu „Sloga“ Orešje za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta i ribolovnog turizma na području Grada Svete Nedelje, a osobito za ostvarene rezultate istaknutih članova Daniela Vignjevića i Siniše Pavlinića tijekom 2019. godine, koji su se s osvojenim trećim mjesto na državnom prvenstvom u ribolovu pastrvskog grgeča kvalificirali za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu 2020. godine u SAD-u. Uz Zahvalnicu Grada  udruzi je dodijeljena i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kuna.

 Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je i Udruzi Judo klub Sakura za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta na području Grada Svete Nedeljem kao i za mnogobrojne ostvarene uspjehe članova tijekom godine. U pogledu ostvarenih rezultata, posebna zahvala upućena je istaknutim trenerima Jasni Jurmanović i Karlu Lackoviću. Uz Zahvalnicu Grada Judo klubu Sakura dodijeljena je i novčana nagrada u iznosu od 4.000,00 kuna.

Na samome početku nagrađene je pozdravio gradonačelnik Dario Zurovec istaknuvši kako je je svaka udruga u pogledu svog djelovanja ostvarila zaista zavidne rezultate. „Drago mi je čuti i naravno nagraditi vas za ove zavidne rezultate koje ste postigli tijekom godine. Ovaj vid nagrađivanja uveli smo Odlukom o dodjeli javnih priznanja Grada Svete Nedelje i do sada se pokazao izuzetno dobrim jer smatram kako vrhunski rezultati moraju biti i nagrađeni, a vjerujem kako ove nagrade pridonose i  vašem boljem daljnjem trudu i zalaganju. Od srca vam čestitam na postignutim rezultatima te vam želim mnogo uspjeha u daljnjem radu“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.

Ispred Oldtimer Klub Stari kotači na Javnom priznanju zahvalila se predsjednica istog Andrea Weber istaknuvši kako udruga djeluje već 24 godine, a može se pohvaliti organizacijom i provedbom mnogobrojnih turnira i natjecanja, osvajanjem mnogih kupova i classic rally-a, kao i održanim Sajmovima oldtimer vozila.

Zahvalama su se pridružili i  Petar Šikac predsjednik Športskog ribolovnog društva Sloga Orešje i član Daniel Vignjević, pri tome naglasivši kako cijene neizmjernu podršku Grada i gradonačelnika koju imaju svih ovih godina, te kako priznanja koja su postigli, ne samo ove već i proteklih godina, govore koliko članovi ulažu za postignuće ovakvih ciljeva.

Ispred Judo kluba Sakura obratila se tajnica Irena Lacković, predstavivši članove i njihove rezultate, kao i mnogobrojne projekte koje provode tijekom godine Zahvalila je Sportskoj zajednici kao i Gradu Svetoj Nedelji na uzajamnoj suradnji. Judo klub Sakura djeluje od 2010. godine te trenutno broji preko stotinu članova. U protekloj sezoni osvojili su 209 odličja i 4 pehara s ekipnih natjecanja, a od državnih medalja treba istaknuti Karla Lackovića prvaka države u veteranima,   te Sara Golubić brončanu medalju u kategoriji djevojčica. Ovom prilikom predsjednik i trener Karlo Lacković ukazao je na projekt „Moveber“ odnosno mjesec brkova kojemu je cilj informirati o raku prostate. Movember se obilježava simboličnim puštanjem brkova. Kako bi i svi nazočni ukazali na važnost projekta koji se provodi u studenom i njegovih preventivnih programa po pitanju zdravlja muškaraca, zajedno su se fotografirali prigodnim brkovima.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite