Isplata „Božićnica“ umirovljenicima i nezaposlenima

Temeljem Odluke gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom božićnih blagdana od dana 27.11.2019. godine, isplaćivati će se „Božićnice“ u iznosu od 150,00 kuna.

Isplata će se obavljati u zgradi ,,Stare pošte” u Svetoj Nedelji (M. Stilinovića 7) od utorka 03. prosinca 2019. godine do srijede 18. prosinca 2019. godine i to ponedjeljkom od 10,00 do 16,00 sati, utorkom, srijedom i četvrtkom od 9,00 do 15,00 sati, a petkom od 9,00 do 13,00 sati (osim na dane blagdana i neradne dane).

Pravo na “Božićnicu” imaju umirovljenici s osnovnom mirovinom u iznosu do 2.501,00 kunu s prijavljenim prebivalištem na području grada Svete Nedelje.

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljat će se uz predočenje osobne iskaznice i odreska od mirovine za mjesec listopad/studeni 2019. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine.

Nezaposleni ove godine ne moraju odlaziti po potvrdu u Hrvatski Zavod za zapošljavanje, jer će se nezaposlenost dokazivati popisom nezaposlenih osoba s područja grada Sveta Nedelja HZZ-a (tek ukoliko osoba nije na popisu nezaposlenost će dokazivati Potvrdom o nezaposlenosti od strane HZZ).

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite