Održano svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2019./2020.

Dana 04. prosinca 2019. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje održano je svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2019./2020. Ugovore sa stipendistima potpisao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, a prijemu je nazočila i zamjenica gradonačelnika Marija Hršak. Grad Sveta Nedelja za školsku/akademsku godinu 2019./2020. dodijelio je sveukupno 55 stipendija u sedam kategorija.

Dodijeljeno je 10 stipendija učenicima deficitarnih zanimanja prema preporuci za obrazovnu upisnu politiku stipendiranja HZZ-a, 5 stipendija učenicima srednjih škola na osnovu  kriterija socio-ekonomskog statusa, te 5 stipendija učenicima na osnovu kriterija izvrsnosti.  Učeničke stipendije iznose 600,00 kuna mjesečno.

Studentima je dodijeljeno 5 stipendija u obrazovnim programima prema preporuci za obrazovnu upisnu politiku stipendiranja HZZ-a, 20 stipendija preddiplomskog studija na osnovu kriterija socio-ekonomskog statusa, 5 stipendija diplomskog studija na osnovu  kriterija socio-ekonomskog statusa, te 5 stipendija studentima na osnovu kriterija izvrsnosti. Mjesečni iznos studentske stipendije iznosi 900,00 kuna mjesečno.

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec čestitao je svim stipendistima istaknuvši kako se trud i zalaganje u području obrazovanja uvijek isplate „ Bitno je težiti dobrome i činiti dobro, kako u obrazovanju tako i u svim drugim sferama. Trud, zalaganje i dobrota u sveopćem smislu te riječi uvijek se isplate i to je ono što nas čini čovjekom“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.  Poželio im je mnogo uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju, a nakon potpisanih Ugovora stipendisti su nastavili svoje druženje s gradonačelnikom i zamjenicima uz neformalni razgovor.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite