Učenicama Magdaleni i Matei Juričić uručena Javna priznanja!

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec danas je svečano primio učenice Magdalenu Juričić i Mateu Juričić povodom dodjele Javnih priznanja Grada Svete Nedelje.

Priznanje za izvanredan uspjeh za osvojeni šampionski trofej na Međunarodnom abakus natjecanju – Brainobrainfest 2019. održanom u Dubaiju (Ujedinjeni Arapski Emirati) gradonačelnik Dario Zurovec uručio je Matei Juričić, a Priznanje za izvanredan uspjeh za osvojenu zlatnu medalju na Međunarodnom abakus natjecanju – Brainobrainfest 2019. održanom u Dubaiju, (Ujedinjeni Arapski Emirati) uručio je Magdaleni Juričić. Uz priznanja dodijeljena im je i novčana nagrada.

Brainobrain je program za razvoj kognitivnih sposobnosti i socijalne emocionalne inteligencije kod djece. Svrha programa je kvalitetni osobni razvoj, podizanje svjesnosti o moralnim i etičkim načelima te maksimalno poticanje i iskorištavanje svih mentalnih potencijala kod djece. Devetogodišnja Matea Juričić je na Brainobrainfest festivalu 2019. godine u svojoj kategoriji osvojila šampionski trofej i postavlila vrh rješivši u samo 3 minute 30 zadataka množenja i dijeljenja troznamenkastog s jednoznamekastim brojem, te 8 zadataka zbrajanja i oduzimanja više dvoznamenkastih brojeva. Sedmogodišnja Magdalena Juričić je u svojoj kategoriji osvojila zlatnu medalju riješivši zadatke zbrajanja i oduzimanja više jednoznamenkastih i  dvoznamenkastih brojeva.

Gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao učenicama na postignutom uspjehu. „U ovim godinama postići tako zavidne rezultate izniman je uspjeh. Drago mi je vidjeti koliko se trudite i ulažete u svoje osobne rezultate i postignuća na području obrazovanja. Ali to nisu samo vaši uspjesi, to su i uspjesi roditelja koji vam nesebično pomažu da postignete toliko mnogo. Ovom prilikom i njima čestitam“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite