Otvorena izložba ”U susret Božiću”

Članice Udruge za očuvanje hrvatske kulturne baštine „Kragulj“ s ciljem poticanja, razvijanja i unapređenja kulture i čuvanje etno baštine našeg grada i šireg zavičaja, u petak 6. prosinca otvorile su tradicionalnu izložbu ,,U susret Božiću” u Centru za posjetitelje Svete Nedelje. Zamjenica gradonačelnika, Marija Hršak pozdravila je prisutne i svečano otvorila izložbu, a prigodni govor održao je i predsjednik Kulturne zajednice, Robert Maračić. Posebni gosti na otvorenju bio je dječji zbor KUD-a ”Pikići” i pjesnikinje Nada Brglez i Katica Tkalčić. Izloženi su raznovrsni ručni radovi članica, kao što su vezovi na platnu, tkanice, ogrlice i ukrasi od perlica i slame. Povodom Svetog Nikole, članice Udruge Kragulj razveselile su Pikiće uručivši im poklone. Također, svi posjetitelji izložbe dobili su ručno rađeni poklon. 

Etno izložba može se razgledati do 11. prosinca 2019. godine od 10,00 do 18,00 sati.

Za sve posjetitelje, ulaz je slobodan!

n!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite