Posjet učenika “LOAD – Life of a Digi” Erasmus+ projekta IX. gimnazije Svetoj Nedelji

U sklopu  “LOAD – Life of a Digi” Erasmus+ projekta IX. gimnazije, 46 učenika i 10 profesora iz Poljske, Portugala, Rumunjske, Španjolske i Turske u pratnji Sonje Lušić Radošević, ravnateljice IX. gimnazije kao i učenika iste, posjetili su danas Svetu Nedelju i Gradsku upravu. Učenike i profesore u Gradskoj vijećnici dočekao je gradonačelnik Dario Zurovec.

Cilj projekta “LOAD – Life Of A Digi” je promicanje svijesti o odgovornom korištenju interneta, njegovih resursa i digitalnih tehnologija u svim aspektima života, kao i  razvijanje vještina učenicima 21. stoljeća kako bi osnažili svoje učenje pomoću digitalnih web 2.0 alata.

Gradonačelnik Dario Zurovec uvodno je pozdravio sve nazočne, te uz kratko upoznavanje sa Svetom Nedeljom, učenicima zaželio ugodan boravak u Hrvatskoj te istaknuo kako je izuzetno važno ulagati u samo obrazovanje. „Vjerujem kako ćete ovim posjetom i boravkom steći nova znanja i iskustva koja će vam biti od velikog značaja u budućem radu i obrazovanju. Svima želim mnogo uspjeha i nadam se kako ćete nas posjetiti i u budućem razdoblju“ istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec koji je i sam pohađao IX. gimnaziju u Zagrebu.

Svim predstavnicima zemalja i koordinatorima projekta, kao i školi domaćinu, uručio je prigodni poklon, a učenici su imali priliku gradonačelniku postaviti pitanja.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite