Dodjela Javnog priznanja učenici Lari Marušić

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec danas je svečano primio učenicu Laru Marušić povodom dodjele Javnog priznanja Grada Svete Nedelje.

Priznanje za izvanredan uspjeh za osvojenu 1. nagradu na Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Sonus op.5 u Križevcima, za osvojenu zlatnu nagradu na 9. međunarodnom Koroškom klavirskom natjecanju u Radelju ob Dravi, Republika Slovenija, zlatnu nagradu na istom natjecanju kao članici klavirskog dua Jelić Barbara & Marušić Lara, II. nagradu u III. kategoriji, glasovir, na 57. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, regionalno natjecanje u Novskoj te za osvojenu 2. nagradu u kategoriji C, na XIV Concorso Musica Insieme u Musile di Piave, Republika Italija kao članici klavirskog dua.

Gradonačelnik Dario Zurovec čestitao je učenici na postignutom uspjehu te je istaknuo: ,,Čestitam na ostvarenim rezultatima koji su plod truda i zalaganja kojim također, promičete i glazbenu kulturu našeg grada. Stvaranje glazbe i pridavanje posebnog značaja glazbi, osnažuje i spaja društvenu zajednicu”.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite