Betlehemsko svjetlo mira

I ove godine članice Kulturne zajednice Sveta Nedelja pobrinule su se da Betlehemsko svjetlo dođe u Svetu Nedelju. Betlehemsko svjetlo mira hrvatski izviđači svake godine donose u Hrvatsku:donose ga u zagrebačku katedralu te se potom širi dalje po hrvatskim gradovima i župama, a građani ga mogu ponijeti u svoje domove i obitelji. Kao i njegovi prethodnici sv. Ivan Pavao II. i Benedikt XVI., i papa Franjo svake godine prima betlehemsko svjetlo mira koje je postalo jedan od simbola Božića. Članice Kulturne zajednice u akciju su se uključile 2018. godine, kada je betlehemsko svjetlo mira prvi puta zasjalo u Svetoj Nedelji.

Pridružite nam se 23. prosinca 2019.g. u 18,15 sati na trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji kada će članice Kulturne zajednice Sveta Nedelja donijeti betlehemsko svjetlo mira i predati ga predstavnicima grada, nakon čega će svjetlo podijeliti među okupljenima uz kratko druženje I OKRIJEPU.

Ponesite lampaše, lanternice ili svijeće, kako bi betlehemsko svjetlo mogli ponijeti u svoje domove!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite