Posjet ministrice Blaženke Divjak i suradnika Osnovnoj školi Sveta Nedelja

Ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr.sc. Blaženka Divjak posjetila je danas Osnovnu školu Sveta Nedelja u sklopu turneje Razgovori o promjenama. Navedena turneja predstavlja ciklus obilazaka hrvatskih škola namijenjen prikupljanju informacija od nastavnika i učitelja o dosadašnjim rezultatima provedbe kurikularne reforme Škola za život.

Ministrica je u Svetu Nedelju pristigla u pratnji glavnog savjetnika dr. sc. Marka Košičeka, mentora Škole za život,  suradnika i zamjenice župana Zagrebačke županije Nadice Žužak i županijskih pročelnica Mirjane Oštrec Bosak i Mirele Katalenac, a dočekala ih je ravnateljica OŠ Svete Nedelje Anica Magdalenić u pratnji gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca i zamjenika gradonačelnika Marije Hršak i Davora Nađija. Nakon održanog sastanka s učiteljima i kratkog obilaska škole, ministrica Blaženka Divjak sudjelovala je na nastavnom satu biologije gdje se koristi nova oprema koju je škola nabavila sredstvima ministarstva.

Tom prilikom ministrica Divjak pohvailila je aktivnosti Grada Svete Nedelje koje su uložene u izgradnju, uređenje i energetske obnove škola, kao i samo podizanje standarda kroz razne druge aktivnosti.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite