Ured LAG-a Sava u Svetoj Nedelji započeo s radom

Danas je u 08,00 sati započeo s radom ured Lokalne akcijske grupe Sava u Svetoj Nedelji. Početku rada ureda nazočili su predsjednik LAG-a Sava Krunoslav Znika, zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje Davor Nađi, viša savjetnica za gospodarstvo i projekte Grada Svete Nedelje Martina Fabijan, stručna suradnica LAG-a Sava Marijana Jurak, te ispred Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede Marijan Mavračić.

Predsjednik LAG-a Sava tom je prilikom istaknuo kako mu je izuzetno drago  da ured započinje s radom i kako će biti na usluzi svim poljoprivrednicima s područja Svete Nedelje, ali i Samobora i Stupnika. Zamjenik gradonačelnika Davor Nađi također vjeruje kako će ured LAG-a Sava i poljoprivredna savjetodavna služba biti od velike pomoći svim poljoprivrednicima, posebice na provedbi projekata vezanih uz ruralni razvoj, te istaknuo kako je otvaranjem  ureda LAG Sava svoj rad i djelovanje približio građanima.

Lokalna akcijska grupa ”SAVA” počevši od danas, 14. siječnja 2020. godine, svakog utorka održavat će uredovni dan u Svetoj Nedelji. Za poljoprivrednike kao i druge zainteresirane za provedbu projekata ruralnog razvoja djelatnici LAG-a bit će na raspolaganju u prostorijama Ministarstva poljoprivrede (Savjetodavne službe) na adresi Marijana Stilinovića 17, Sveta Nedelja u vremenu od 08:00-15:00 sati.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite