Besplatna akademija za poduzetnike: Poslovanje u digitalnom dobu

Hrvatska gospodarska komora, a uz provedbu savjetničke tvrtke Apsolon, organizira niz besplatnih radionica u razdoblju od 05.02.2020.-27.03.2020. , nazvanih Akademija industrijskog razvoja (AIR), za poduzetnike kako bi povećali svoju konkurentnost na tržištu, potaknuli stvaranje inovacija i internacionalizirali poslovanje.

Radionice su u potpunosti besplatne za sve polaznike. Za prvih 30 prijavitelja AIR Digital Akademije u Vodicama i PROljetne škole u Medulinu osiguran je besplatan smještaj u hotelu Olympia Sky u Vodicama, odnosno u hotelu Belvedere u Medulinu, kao i svi obroci te radni materijali. Polaznici su dužni osigurati vlastiti prijevoz.

Teme radionica podijeljene su u pet modula:

 1. Digitalna transformacija i prilagodba tržišnim promjenama koje donosi digitalno doba – u sklopu ovog modula obrađuje se koncept digitalne transformacije u kontekstu pripreme poduzeća za izradu digitalne strategije, optimizaciju procesa digitalizacije i stvaranja organizacijske inovativnosti.

 

 1. Design thinking metoda za razvoj i brzu komercijalizaciju inovacija – u sklopu ovog modula ojačat će se inovacijski kapaciteti poduzetnika koji će usvojiti design thinking, najkorišteniju svjetsku inovacijsku metodu, u svrhu razvoja i povećanja broja komercijaliziranih inovacija.

 

 1. Upravljanje ljudskim potencijalima i razvoj pametnih vještina – u ovome će se modulu ojačati poduzetnički kapaciteti usvajanjem znanja i pametnih vještina koje moraju posjedovati zaposlenici kako bi poduzeća bila tržišno konkurentna.

 

 1. Transfer znanja i tehnologija – jedna od ključnih odrednica konkurentnog gospodarstva jest uspješna suradnja znanstvenih institucija i gospodarstva, u svrhu razvoja i komercijalizacije inovacija. U okviru ovog modula poduzetnicima će se prenijeti najnovija znanja i spoznaje iz područja transfera tehnologije, postojeća praksa, metode i savjeti kako postići bolju i bržu sinergiju akademske zajednice i gospodarstva.

 

 1. Načini financiranja razvojno-istraživačkih projekata – u sklopu ovog modula poduzetnici će steći informacije, znanja i vještine o metodama i načinima optimalnog financiranja svojih razvojno-istraživačkih te investicijskih projekata. Posebna će se pažnja posvetiti metodama financiranja iz nacionalnih te EU fondova i programa, kao i alternativnim izvorima financiranja.

 

Raspored modula:

Radionica AIR Digital: 5. – 7. veljače, Vodice

Radionica AIR Design Thinking: 20. i 21.  veljače, Zagreb

Radionica AIR Digitalna transformacija: 27. i 28. veljače, Zagreb

Radionica AIR Upravljanje ljudskim resursima: 10. i 11. ožujka, Zagreb

PROljetna škola: 24. – 27. ožujka, Medulin

 

Za detalje i prijavu posjetite sljedeću poveznicu: https://www.hgk-akademija.com/

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite