Svetonedeljski fašnik

Ovogodišnji “Svetonedeljski fašnik” održat će se 22. veljače 2020. na glavnom gradskom trgu pod velikim šatorom.

Kao i svake godine početak fašnika s najviše nestrpljenja očekuju naši najmlađi koji pripremaju atraktivne i kreativne maske i koreografije za nastup na glavnoj pozornici u subotu, 22. veljače 2020. od 11.00 sati.
PROGRAM:
– nastup maskiranih skupina Dječjih vrtića: Slavuj, Linigra,Osmijeh te OŠ Sveta Nedelja i OŠ Vladimir Deščak
– Svetonedeljske mažoretkinje
– Udruga BALANS CODE
– Dječji zbor: Strmečki mališani
– bogat animacijski program

Za maskirane skupine osigurane su besplatne krafne i sokovi. ????????

Dobre zabave neće nedostajati i za one malo starije. Iskoristite fašnički dan u Svetoj Nedelji za razbibrigu i dobru zabavu te naoružani veseljem dođite u subotu, 22. veljače 2020. na glavni gradski trg s maskom na licu! Od 20:00 sati očekuje vas koncert JASMINA STAVROSA te besplatno kuhano vino.

Organizatori i pokrovitelji: Turistička zajednica grada Svete Nedelje, Grad Sveta Nedelja – Gradska uprava i Svenkom
Sponzori: McDonald’s
Medijski pokrovitelj: Radio Samobor

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite