Lidrano u Svetoj Nedelji

Osnovna škola Vladimira Deščaka domaćin je međugradske smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva, Lidrana. Na tradicionalnoj smotri sudjeluju osnovne škole Svete Nedelje i Samobora.

Podršku učenicima i ohrabrenje u promicanju ljepote hrvatskog jezika i umjetničkog stvaralaštva djece i mladih svojom prisutnošću pružila je zamjenica gradonačelnika Svete Nedelje Marija Hršak, upravna savjetnica za društvene djelatnosti Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji, ispostave Samobor Maja Rađenović Fijan, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Samobora Juro Horvat te viši savjetnik za prosvjetu, sport i tehničku kulturu Marijan Kižlin.

Prisutne je srdačno pozdravio ravnatelj škole Ivica Pavlić, a učenicima je zaželio puno sreće. Otvaranje smotre započelo je pjesmom zbora pod vodstvom Zorana Jašeka, izvedbom na klaviru pjesme Someone like you, a nastupale su i članice Udruge Balans Code. Scenske i dramske nastupe izvodili su učenici od trećeg do osmog razreda osnovne škole. Riječju, pokretom i slikom, učenici na umjetnički način dočaravaju svijet, prikazuju misli i razmišljanja svojih vršnjaka te svakodnevne situacije u svojima školama.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite