Osnovna škola Sveta Nedelja domaćin Županijskog natjecanja iz njemačkog jezika

Osnovna škola Sveta Nedelja domaćin je Županijskog natjecanja iz Njemačkoga jezika osnovnih i srednjih škola Zagrebačke županije. U natjecanju sudjeluju 22 osnovne škole i 7 srednjih škola s područja Zagrebačke županije.

Prisutne učenike i profesore srdačno je pozdravila ravnateljica škole Anica Magdalenić te im zaželjela dobrodošlicu u školu i grad Svetu Nedelju. Istaknula je važnost učenja stranih jezika, a osnovna škola nudi tri strana jezika.

Zamjenica gradonačelnika Svete Nedelje Marija Hršak pozdravila je prisutne te je istaknula: ,,Kakve god imali planove za budućnost, znanje njemačkog jezika otvara Vam bezbroj mogućnosti. Usavršavanjem njemačkog jezika stječete vještine koje će poboljšati Vaš privatni i profesionalni život. Izvrsno poznavanje njemačkog jezika uvelike će vam doprinijeti i olakšati u ostvarenju vašim ciljeva i snova.” Također, poželjela im je puno sreće i uspjeha u natjecanju. Učenici nižih razreda pripremili su prigodni program za sve natjecatelje, a natjecanje je započelo u 10:00 sati.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite