Redovna izvještajna skupština DVD-a Strmec

U Društvenom domu Strmec održana je redovna izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Strmec.

Zamjenica gradonačelnika Marija Hršak pozdravila je prisutne članove te čestitala na uspješnoj godini. Istaknula je kako DVD Strmec svojim radom doprinosi široj zajednici, a posebno je pohvalila rad s djecom i mladima.

Prisutne je srdačno pozdravio zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Svete Nedelje Ivan Štimac. U ime Mjesnog odbora Strmec prisutne je pozdravio predsjednik istog, Ivo Franceković te je zahvalio vatrogascima na izuzetno dobroj i ugodnoj suradnji. ,,Ostanite i dalje ponos Strmca i cijelog našeg grada” istaknuo je Ivo Franceković.

Dnevni red sadržavao je 13. točaka. Sva izvješća jednoglasno su usvojena. Ivan Prelec novi je član Upravnog odbora, a
Nikola Tuđina novi je član Nadzornog odbora. Također, jednoglasno je izglasan Prijem novog člana u Dobrovoljno vatrogasno društvo Strmec, vatrogasac Mato Pajtak. Mariu Grofelniku i Lauri Šustri uručena su priznanja za 10 godina u radu vatrogasnog društva.

Nakon održane izvještajne skupštine uslijedio je prigodni domjenak i druženje.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite