Redovna izvještajna skupština Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sveta Nedelja

U Društvenom domu Mala Gorica održana je redovna izvještajna skupština Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata. Skupština je otvorena himnom Republike Hrvatske te odavanjem počasti minutom šutnje svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima. Prisutne članove i predstavnike braniteljskih udruga s područja Svete Nedelje, Samobora, Stupnika, Zagreba, Zaprešića, Siska, Varaždina te udruga s područja Republike Hrvatske pozdravio je predsjednik udruge Mladen Cindrić.

Zamjenica gradonačelnika Marija Hršak pozdravila je prisutne i zaželjela im dobrodošlicu u Svetu Nedelju. Istaknula je da će Udruga uvijek imati potpunu podršku i potporu Grada jer to i zaslužuje. Naglasak je stavila na rad s djecom te je rekla da trud i požrtvovnost koju Udruga ulaže u razne edukacije doprinosi našoj zajednici, a rad se itekako prepoznaje. Također, svim članovima poželjela je puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i djelovanju, a u svome govoru istaknula je: ,,Želim da vam naša država pruži ono što zaista zaslužujete. Upravo ste vi svjedoci trenutka iskrenog domoljublja”.

Sve prisutne pozdravio je i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje Gabrijel Deak te istaknuo da će se u tekućoj godini izgraditi spomen obilježje svim poginulim hrvatskim braniteljima, a isto će se nalaziti u Maloj Gorici. Također, pohvalio je rad udruge i zaželio im puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i djelovanju. ,,Ne bih bio ovdje gdje jesam da nije bilo vas, hvala vam od srca” istaknuo je u govoru Gabrijel Deak.

Dnevni red sadržavao je 12. točaka. Nakon Izvješća rada Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata GO Sveta Nedelja za 2019. godinu, uslijedilo je Izvješće o prihodima i rashodima te Izvješće Nadzornog odbora o poslovanju. Nakon pozdravnih govora predstavnika udruga s područja Republike Hrvatske, uslijedilo je druženje i prigodni domjenak.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite