Redovna izvještajna skupština DVD-a Rakitje

U Društvenom domu Rakitje održana je redovna izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rakitje.

Zamjenica gradonačelnika Marija Hršak srdačno je pozdravila prisutne te je čestitala na uspješnoj godini. Istaknula je kako joj je čast prisustvovati skupštini. ,,Vaša prisutnost u našoj zajednici je neprocjenjiva”. Zahvalila se dosadašnjem predsjedniku Jurici Novačiću na predanom radu te je zaželjela puno sreće novoizabranom predsjedniku Mihaelu Petričku. Također, zahvalila se i Ivanu Člekoviću na osnivanju društva 1991. godine te na doprinosu istom. Pohvalila je i rad s mladeži i djecom, posebice u vrtićima i školama.

Prisutne su pozdravili zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Svete Nedelje Ivan Štimac i predsjednik Vatrogasne zajednice Ivica Petravić.

Uz dobrovoljna vatrogasna društva koja djeluju na području grada Svete Nedelje prisustvovali su i članovi društva Bobovec, Otok, Klokočevac, Bobovica, Molvice, Jarun, Donja Lomnica, Orlovac, Stative Gonje, Rude, Cetingrad, Jasenak, Sveti Ivan Zelina, Stari Gradac, Hraščina Trgovišće, Grdanjci, Turanovac, Gornja Drenova, Đurmanec, Stupnik, Marija Bistrica i mnoga druga društva.

Dnevni red sadržavao je 15. točaka. Predsjednik DVD-a Rakitje Jurica Novačić razrješen je dužnosti, a kandidacijsko povjerenstvo na mjestu predsjednika društva predložilo je Mihaela Petrička. Navedeni prijedlog jednoglasno je usvojen.

Dodjeljena su uvjerenja za položeno školovanje za dišne sprave Patriku Biliću, Jurici Grbavcu, Mihaelu Petričku i Ivanu Štimcu. Za poseban doprinos i unaprjeđenje u vatrogastvu dodijeljene su medalje Patriku Biliću, Mihaelu Petričku i Hrvoju Vitku.

Također, uoči Dana žena članovi DVD-a Rakitje iznenadili su prisutne i uručili ruže svim ženama na skupštini. Nakon održane izvještajne skupštine uslijedio je prigodni domjenak i druženje.

 

 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite