24. natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Osnovna škola Sveta Nedelja u subotu 07.03.2020. godine bila je ponosni  domaćin 24. natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa.

Natjecalo se 11 ekipa s područja djelovanja Crvenog križa Samobor gdje su pokazali svoje znanje iz teorije pokreta Crvenog križa, međunarodnog humanitarnog prava i ljudskih prava te prve pomoći. Iz područja poznavanja prve pomoći provjeravlo se i praktično znanje na radilištima s realistično prikazanim ozljedama i situacijama. Natjecalo se  unutar dvije kategorije: pomladak (učenici osnovnih škola) i mladi (učenici srednjih škola). Najbolji iz obje kategorije sudjelovat će na međužupanijskom natjecanju koje će se održati 04.travnja 2020. godine u Ivanić Gradu.

Uz ravnateljicu Gradskog Crvenog križa Samobor, Sveta Nedelja i Stupnik Anicu Francetić Kufrin i predsjednika istog Eduarda Kirschenheutera, natjecanju su nazočili i ravnateljica Društva Crvenog križa Zagrebačke županije Drinka Sopta i predsjednik Društva Crvenog križa Zagrebačke županije dr. Ivica Cvetković, te primarijus dr. Lovasić i dr. Haralović.

Natjecatelje je u ime Grada Svete Nedelje pozdravila pročelnica Upravnog odjela za opće poslove, lokalnu i mjesnu samoupravu, društvene djelatnosti i nabavu Grada Mirela Grgić. „Drago nam je i ponosni smo što je domaćin dijela ovogodišnjeg 24. po redu natjecanja mladih Crvenog križa upravo Sveta Nedelja i naša matična Osnovna škola Sveta Nedelja. Svima vam želim mnogo uspjeha u današnjem natjecanju, kao i budućem radu i djelovanju“ istaknula je pročelnica Mirela Grgić.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite