Balansice sudjelovale na 19.POŽEŠKOM PLESOKAZU

Članice Udruge BALANS CODE predstavile su Grad Svetu Nedelju na 19. Požeškom plesokazu, međunarodnom trodnevnom plesnom festivalu u organizaciji Umjetničke plesne radionice Ilijane Lončar. Festival je okupio 600 plesača iz 48 plesnih grupa, umjetničkih škola i studija iz Hrvatske, BIH i Češke. Balansice su nastupale završnog dana festivala, 08.ožujka na večeri jazz, show i hip hop plesnih stilova, a predstavile su se koreografijom “This is me” u izvedbi najstarije skupine Ansambla pod vodstvom voditeljice Sanje Krapinec Barbaro. Jutarnji termini bili su rezervirani za plesnu radionicu modernih plesnih tehnika pod vodstvom Ivone Grubišić, a u večernjem programu dobrodošlice za sve sudionike festivala izvedena je plesna predstava “Viola, ja i nas dvije”. Ovo je 5. godina na kojoj sudjeluju naše članice, rado se odazivamo na Požeški plesokaz jer se uistinu osjećamo kao kod kuće istaknule su članice Udruge BALANS-CODE.   

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite