APEL GRAĐANIMA

Molimo sugrađane da se s obzirom na preporuke za sprečavanje širenja virusa COVID-19 pridržavaju navedenih preporuka i mjera izdanih od nadležnih službi.

Apeliramo da pacijenti koji boluju od akutnog respiratornog infekta, popraćenog kašljem, porastom tjelesne temperature, curenjem iz nosa ili grloboljom NE DOLAZE OSOBNO u Zdravstvene stanice na području grada, već da doktore opće prakse prvobitno kontaktiraju telefonom, a dolazak u Zdravstvenu stanicu dogovore s doktorom. Kontakte svih doktora unutar Zdravstvenih stanica na području Svete Nedelje možete pronaći i na službenim stranicama Grada Svete Nedelje: https://grad-svetanedelja.hr/ustanove-i-institiucije/zdravstvo-i-socijalna-skrb/ . Dežurni broj Zdravstvene stanice u Svetoj Nedelji je 01/3324-667, za dane 13. i 14.03.2020.

Molimo također kronične pacijente (povišeni krvni tlak, šećerna bolest i sl.) da se prvo telefonom obrate svojim doktorima opće prakse te slijede njihove daljnje upute. Sve telefonske linije unutar Zdravstvenih stanica su otvorene.

Županijski stožer apelira na stanovnike Zagrebačke županije da u slučaju sumnje na Corona virus ne dolaze osobno u domove zdravlja i hitne medicine već da prema ranije objavljenim uputama kontaktiraju svog liječnika ili dežurnog epidemiologa koji će u slučaju potrebe osigurati prijevoz pacijenata. Dežurni broj pri Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije je 099/4827486. Zasad vrijede sve prijašnje preporuke i upute o dolasku u ambulante ili zdravstvene stanice.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite