OBAVIJEST O ORGANIZACIJI RADA ODGOJNO-OBRAZOVNIH USTANOVA NA PODRUČJU GRADA SVETE NEDELJE

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje dana 13.03.2020. godine donio je Odluku o privremenom prestanku rada Dječjeg vrtića Slavuj i preporuci o privremenom prestanku rada ostalih predškolskih ustanova i obrta za čuvanje djece.

U cilju preventivnih mjera sprečavanja širenja epidemije bolesti izazvane korona virusom Covid-19, Dječji vrtić Slavuj kojeg je osnivač Grad Sveta Nedelja privremeno prestaje s radom od 16.03.2020. godine do 27.03.2020. godine ili do donošenja drukčije odluke.

Preporučuje se svim ostalim ustanovama predškolskog odgoja kojih nije osnivač Grad Sveta Nedelja, kao i svim obrtima za čuvanje djece na području grada Svete Nedelje, da privremeno obustave rad u razdoblju od 16.03.-27.03.2020. godine.

Ukoliko to zbog objektivnih razloga u pojedinim slučajevima nije izvedivo, u vrtiću će se osigurati osnovni uvjeti za nužan boravak djece.

Predsjednik Vlade RH  nakon održanog sastanka s Nacionalnim stožerom civilne zaštite  izvijestio je da će se od ponedjeljaka 16. ožujka 2020. godine primijenit  nacionalna mjera dvotjedne odgode nastave u svim školama. Apeliramo na građane da se pridržavaju ovih mjera. Sve obavijesti o organizaciji nastave u školama pratite na Internet stranicama škola. U skladu s Uputama izdanim svim osnovnim i srednjim školama vezano uz nastavak organizacije na daljinu Ministarstva znanosti i obrazovanja, u svim osnovnim i srednjim školama od ponedjeljka 16.03.2020. godine neće se održavati nastava https://mzo.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Vijesti/2020//Upute%20MZO-a_13_03_2020.pdf.

Popratni dokumenti

Odluka-o-privremenom-prestanku-rada.pdf
Odluka o privremenom prestanku radaOdluka-o-privremenom-prestanku-rada.pdf (94.9 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite