MJERE I PREPORUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE GRADA SVETE NEDELJE

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje je danas tijekom prijepodneva zaprimio izvješća svih operativnih snaga na području grada, kao i izvješća sportske, kulturne i vjerskih zajednica, te vrtića i škola na području Grada Svete Nedelje. Svuda se provode specifične mjere zaštite od širenja korona virusa, te su sva postupanja u skladu s mjerama i preporukama Nacionalnog stožera i HZJZ.

Nacionalni stožer civilne zaštite je službeni izvor informacija te je isključivo Nacionalni stožer taj koji raspolaže i objavljuje potpune i ispravne informacije o zaraženim osobama, a epidemiološke službe rade svoj posao u smislu evidencije i postupanja s osobama koje su bile u mogućem kontaktu.

Podsjećamo, gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Dario Zurovec je 13.03.2020. godine donio Odluku o privremenom prestanku rada Dječjeg vrtića Slavuj. Preporuka je upućena i svim ostalim ustanovama predškolskog odgoja kojima nije osnivač Grad Sveta Nedelja, kao i svim obrtima za čuvanje djece na području Svete Nedelje, da privremeno obustave rad u razdoblju od 16.03. do 27.03.2020. godine. Od ponedjeljka 16.03.2020. godine na snazi je mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a koja se odnosi na dvotjednu odgodu nastave u svim školama. Do daljnjeg su ograničena sportska i kulturna događanja, odnosno sva događanja koja podrazumijevaju okupljanje većeg broj ljudi. Temeljem Zaključka načelnika stožera Civilne zaštite Zagrebačke županije od 14.03.2020., upozoravamo da se ugostiteljski, kulturni i zabavni objekti najstrože pridržavaju svih propisanih standarda i obveza koje proizlaze iz preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i HZJZ.

Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje zahvaljuje građanima na odgovornosti i osobnoj disciplini u provođenju svih mjera. Apeliramo i pozivamo sve osobe koje su dobile rješenje ili su od strane epidemiologa stavljene pod zdravstveni nadzor da ozbiljno shvate i poštuju propisane mjere prevencije.

Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite