Isprika zbog pogrešno objavljenog natječaja

S obzirom da je jedna djelatnica Gradske uprave prije otprilike mjesec dana otišla na porodiljni dopust, gradonačelnik Grada Svete Nedelje je tada dao nalog za raspis Oglasa za prijem u službu na radno mjesto ZAMJENE višeg savjetnika za imovinsko-pravne poslove. Navedeni natječaj je bilo planirano raspisati dok se još nije mogla predvidjeti ovakva situacija izazvana koronavirusom koja utječe na cijelu državu. Zbog novonastale situacije sa COVID-19, gradskim službama u fokusu je bilo donošenje mjera zaštite sprječavanja širenja virusa. U svemu tome, dogodila se greška u komunikaciji te je jedan djelatnik gradske službe zabunom objavio navedeni natječaj iako je gradonačelnik napomenuo da se od istog odustaje s ciljem ušteda. Trenutno u planu nije zapošljavanje novih službenika, već pronalazak riješenja za uštede kako bi napravili prostor za kreiranje dodatnih mjera pomoći za lokalno gospodarstvo, a time i za građane Svete Nedelje. Ovim putem ispričavamo se zbog pogreške, a natječaj će biti poništen.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite