VAŽNE INFORMACIJE

Stožer Civilne zaštite Grada Svete Nedelje sukladno glavi VI. Odluke Nacionalnog stožera o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti I održavanja sportskih i kulturnih događanja od 19.ožujka 2020., osigurao je provedbu i nadzor provođenja mjera iz Odluke, kroz aktivaciju operativnih snaga sustava civilne zaštite.

Sukladno navedenome Gradski stožer osigurao je  kontakt telefon i e-mail adresu za sve svoje građane na koje mogu uputiti pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima.

Kontati:

Grad Sveta Nedelja

e-mail: pitanja@grad-svetanedelja.hr

Tel: 01/3335-425

 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak od 09,00 do 18,30 sati

Utorak – Četvrtak od 07,30 do 15,30 sati

Petak od 07,30 do 14,00 sati

Također, sve informacije moguće je pronaći i na službenim stranicama Gradske uprave Grada Svete Nedelje: www.grad-svetanedelja.hr

Hrvatski crveni križ otvorio je telefonske linije za pružanje psihosocijalne podrške osobama u samoizolaciji ili karanteni koje su otvorene 24 sata dnevno. Kontakt broj DCK Zagrebačke županije – 099/470 2460

Napomena, za sva dodatna pitanja ili hitne situacije izvan radnog vremena slobodno kontaktirati 113.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite