OBAVIJEST GRAĐANIMA

Snažan potres zahvatio je i područje grada Svete Nedelje. Vatrogasna zajednica Grada Svete Nedelje i komunalni redari izašli su na teren te je utvrđeno da nema većih šteta. U naselju Strmec urušeno je nekoliko dimnjaka, a kućanstva su obaviještena o navedenom. Crveni križ Samobora i Svete Nedelje provjerio je sva samačka i staračka kućanstva. Nisu uočene veće štete na području grada!

Mole se građani ako osjete curenje plina da zatvore glavne ventile te isto prijave na kontakt broj za hitne intervencije: 01/3373-743.

U slučaju ponovnog potresa, obucite se, uzmite lijekove, novac, dokumente i osnovnu hranu. Izađite na otvoreno gdje ne postoji mogućnost da se nešto sruši na vas.

S obzirom na pandemiju COVID-19, apeliramo na građane da se na otvorenom drže razmaka od minimalno 1 metra! Također, držite se preventivnih mjera kako bi zajedničkim naporima djelovali u sprječavanju i smanjenju rizika daljnjeg širenja virusa!

Policijska postaja Samobor redovito kontrolira poštivanje samoizolacije. Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje apelira i poziva sve osobe koje su dobile rješenje ili su od strane epidemiologa stavljene pod zdravstveni nadzor da ozbiljno shvate i poštuju propisane mjere prevencije!

U tijeku je i provjera svih zdravstvenih stanica, škola te svih javnih ustanova na području grada.

U ovakvim situacijama nema mjesta lažnim informacijama. Molimo vas da ne nasjedate na lažne informacije koje kruže društvenim mrežama i raznim mobilnim aplikacijama. Pratite isključivo službene informacije!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite