IZDAVANJE PROPUSNICA – OBAVIJEST

Stožer civilne zaštite izdaje propusnicu isključivo sugrađanima koji imaju prebivalište na području Svete Nedelje.
Kretanje unutar područja grada Svete Nedelje dozvoljeno je svim sugrađanima bez propusnice.

• Stožer civilne zaštite Svete Nedelje izdaje propusnicu iz vitalnih obiteljskih razloga:

– pružanje skrbi djeci posebice ukoliko je u obitelji novorođenčad
– briga za stariju i nemoćnu osobu izvan područja grada Svete Nedelje koja uključuje obilazak, kupnju prehrambenih potrepština i lijekova, dogovoreni pregledi

U dopisu molimo navedite svoje osobne podatke: ime i prezime, adresu i kontakt broj.

U slučaju da propusnicu tražite u svrhu brige za stariju i nemoćnu osobu, molimo vas da u dopisu navedete i podatke osobe do koje trebate otići.

• Kako ne bi dodatno opterećivali liječnike, propusnice će izdavati Stožer civilne zaštite isključivo:

– ako je odlazak u drugi grad na pregled nužan
– u svrhu ginekoloških pregleda trudnica
– posebna skrb i njega koja je neophodna

• Ako vam ponestane osnovnih prehrambenih namjernica, izdat će vam se propusnica za odlazak u kupovinu na isključivo jedan dan (u dopisu molimo da navedete datum)!

Zahtjevi se zaprimaju putem:

e-mail adrese: pitanja@grad-svetanedelja.hr
na kontakt brojeve: 01/3335-425, 099/582-7501, 099/851-7960 isključivo u vremenskom razdoblju od 09,00 do 13,00 sati.

Molimo vas da traženje propusnica bude maksimalno restriktivno u doista nužnim slučajevima!

Broj oboljelih u RH svakim danom raste. Broj osoba koje se ne pridržavaju mjera samoizolacije raste. Broj neodgovornih osoba koje zataje vrlo važne informacije kao što su prethodno kretanje izvan RH ili doticaj sa zaraženim osobama raste. Ovo je odluka koju je donio Nacionalni stožer i vrijedi za cijelo područje Republike Hrvatske.

Radimo sukladno naputcima za dobrobit svih građana, a u svrhu sprječavanja širenja virusa COVID-19. Svjesni smo velike promjene koja nas je snašla i način života koji iste nose, no ovim putem molimo vas da budete odgovorni, mislite na sebe i druge. Ukoliko Nacionalni stožer odluči da se građani ne pridržavaju svih propisanih mjera i nove odluke, na snagu će stupiti još strože mjere!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite