ORGANIZIRAN TAKSI PRIJEVOZ ZA MEDICINSKO OSOBLJE

Kako je i najavljeno, Grad Sveta Nedelja osigurao je i u potpunosti financira taksi prijevoz za medicinsko osoblje koje živi na području grada Svete Nedelje, a putuje na posao izvan Svete Nedelje.

Trenutno uslugu taksi prijevoza koristi 20 korisnika, a osigurano je 430 vožnji te po potrebi i više.

Ukoliko ima još zainteresiranog medicinskog osoblja, pozivamo vas da popunite obrazac koji možete preuzeti na službenim stranicama Grada Svete Nedelje (https://grad-svetanedelja.hr/organizacija-prijevoza-za-medicinsko-osoblje/ )ili u nastavku ove obavijesti  i dostavite  na e-mail adresu  taxi.medicina@grad-svetanedelja.hr .

Grad Sveta Nedelja osigurao je ovu uslugu iz razloga što  grupiranje u autobusima ne smatra prikladnim jer se na taj način cijele grupe medicinskog osoblja dovode u opasnost širenja zaraze, a zbog toga će po jednom taksi vozilu istovremeno moći ići maksimalno 2 osobe.

Popratni dokumenti

Taxi-2.docx
Obrazac za taksi prijevoz medicinskog osobljaTaxi-2.docx (15.3 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite