VAŽNA OBAVIJEST: E-PROPUSNICE

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj kojom se propusnice izdaju kroz sustav e-Propusnice. Propusnice za ulazak i izlazak iz područja prebivališta ili stalnog boravišta izdaju se putem sustava e-Propusnice odgovorne osobe u pravnoj osobi, izabrani liječnik obiteljske medicine i nadležni stožer civilne zaštite na rok od 1 do 14 dana, ovisno o razlogu zbog kojeg se propusnice izdaju.

Sve pravne i fizičke osobe koje su izdale propusnice ili kojima su izdavane propusnice od strane ovog Stožera do dana stupanja na snagu ove Odluke, dužne su najkasnije do 5. travnja 2020. sve izdane propusnice zamijeniti e-Propusnicama. Nadležni Stožer nema ovlasti za fizičke osobe automatski po službenoj dužnosti iste zamijeniti novovažećim e- Propusnicama, već je za iste potrebno podnjeti zahtjev kako je navedeno u uputama. Poslodavci su dužni sami izdati nove e- Propusnice koje će zamijeniti ranije izdane.

Od 6. travnja 2020. napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka moguće je samo s e-Propusnicama.

Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje ažurno izdaje opravdane propusnice putem sustava Ministarstva uprave e-Propusnice. Molimo građane da sve informacije potraže na https://epropusnice.gov.hr/ ili na službenim stranicama Ministarstva uprave.

U samo IZNIMNIM situacijama, a koje obuhvaćaju isključivo korisnike koji nemaju pristup elektroničkim sredstvima komunikacije, Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje izdavat će fizički propusnice najranije u roku od 48 sati od zaprimljenog zahtjeva. Zahtjev se podiže i predaje na porti Gradske uprave Grada Svete Nedelje svakim radnim danom od 09,00 do 14,00 sati.

Pitanja upućena Stožeru ili u vezi s propusnicama možete postaviti svakim radnim danom od 10,00 do 12,00 sati na telefon 01 3335-425 ili 099/582-7501 ili u vremenu od 13,00 do 18,00 na dežurni broj mobitela 099/8517-960, te na e-mail: pitanja@grad-svetanedelja.hr

Još jednom podsjećamo:

• za nabavku potrepština izdaje se isključivo jednodnevna propusnica (potrebno je barem 2 dana prije podnjeti zahtjev), a zahtjev se može podnijeti samo jednom tjedno
• ukoliko se zahtjev za propusnice podnosi u svrhu pružanja skrbi za starije i nemoćne, u napomenu je potrebno upisati sve osobne podatke, uključujući i adresu, osobe o kojoj se skrbi. ( Stožer ima pravo zatražiti dodatnu dokumentaciju kojom se opravdava osnovanost zahtjeva te svaki slučaj procjenjuje uzimajući u obzir okolnosti svakog pojedinog zahtjeva. Zahtjev kojem neće biti priložena zatražena popratna dokumentacija neće se uzeti u razmatranje)
• zahtjeve nije moguće zatražiti na rok dulji od 14 dana
• u isključivo iznimnim situacijama za fizičke propusnice potrebno je podići zahtjev na porti Gradske uprave i isti tamo predati najmanje 2 dana prije datuma korištenja propusnice
• u slučaju hitnosti dežurni brojevi stožera :
Od 10,00 do 12,00 svakim radnim danom – 01/3335425 ili 099/582-7501
Od 13,00 do 18,00 dežurni telefon Stožera 099/8517960
• za dodatne upite poslati e-mail na adresu pitanja@grad-svetanedelja.hr
• svi koji su ranije zatražili propusnice od strane Stožera civilne zaštite Grada Svete Nedelje i iste ishodili za razdoblje i nakon 05. travnja, moraju zatražiti nove putem sustava e-Propusnica Ministarstva uprave jer postojeće neće biti važeće. Nadležni Stožer nema ovlasti iste po službenoj dužnosti zamijeniti novovažećim e-Propusnicama.

Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite