Odluke Nacionalnog stožera RH od 19.04.2020. godine

Popratni dokumenti

Grad-Zagreb-i-Zagrebačka-županija.pdf
Odluka o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županijeGrad-Zagreb-i-Zagrebačka-županija.pdf (62.7 KB)
Izmjena-Odluke-dječja-igrališta.pdf
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o stavljanju izvan uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igralištaIzmjena-Odluke-dječja-igrališta.pdf (59.2 KB)
Izmjena-Odluke-sklapanje-braka.pdf
Odluka o izmejni i dopuni Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstvaIzmjena-Odluke-sklapanje-braka.pdf (63.3 KB)
Izmjena-Odluke-brodovi-s-karantenom-i-samoizolacijom.pdf
Izmjena Odluke - brodovi s karantenom i samoizolacijomIzmjena-Odluke-brodovi-s-karantenom-i-samoizolacijom.pdf (55.2 KB)
Izmjena-Odluke-održavannje-pogreba.pdf
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o načinu održavanja sprovoda i posljednjih ispraćajaIzmjena-Odluke-održavannje-pogreba.pdf (62.6 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite