Obavijest o radnom vremenu trgovina, Odluke Nacionalnog stožera RH i Preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 24.04.2020. godine

Obavještavamo vas da se od sutra 27. travnja 2020.g. radno vrijeme trgovina vraća na redovno radno vrijeme kao prije proglašenja epidemije. To se odnosi na trgovine s prehrambenim namirnicama, higijenskim potrepštinama i pekarnice. Trgovine koje rade duže od 10 sati su prema uputama HZZJ  dužne između dvije smjene osigurati pauzu za  dezinfekciju prostora. Nedjeljom i blagdanima smiju raditi pekarnice, trgovine koje prodaju kruh i pekarske proizvode, kiosci te trgovine na benzinskim postajama.

Odluku o radom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, donesenu 24.travnja 2020. godine, kao i Preporuku za sprečavanje infekcije u trgovinama koje započinju s radom u okviru postupnog ublažavanja restrikcija vezanih za COVID-19 koju je uputio Zavod za javno zdravstvo, te ostale Odluke i Preporuke možete pogledati u nastavku.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je donio četiri Odluke radi izvršenja mjera koje su planirane za prvu fazu, a koje će se primjenjivati od 27. travnja:

 1. Odluka o radnom vremenu i načinu rada djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19
 2. Odluka o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19
 3. Odluka o odvijanju i načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID – 19
 4. Odluka o dopunama Odluke o posebnom načinu rada tržnice za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19

 

Preporuke Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo:

Popratni dokumenti

Preporuke-za-sprečavanje-infekcije-u-trgovinama-koje-započinju-s-radom-u-okviru-postupnog-ublažavanja-restrikcija-vezanih-za-COVID-19.pdf
Preporuke za sprečavanje infekcije u trgovinama koje započinju s radom u okviru postupnog ublažavanja restrikcija vezanih za COVID-19Preporuke-za-sprečavanje-infekcije-u-trgovinama-koje-započinju-s-radom-u-okviru-postupnog-ublažavanja-restrikcija-vezanih-za-COVID-19.pdf (205.7 KB)
Preporuke-za-rad-u-djelatnosti-prijevoza-putnika-autobusima-tijekom-epidemije-koronavirusa-COVID-19.pdf
Preporuke za rad u djelatnosti prijevoza putnika autobusima tijekom epidemije koronavirusa COVID-19Preporuke-za-rad-u-djelatnosti-prijevoza-putnika-autobusima-tijekom-epidemije-koronavirusa-COVID-19.pdf (225.8 KB)
Preporuke-za-osobe-starije-životne-dobi-i-osobe-s-kroničnim-nezaraznim-bolestima-u-okviru-postupnog-ublažavanja-restrikcija-vezanih-uz-COVID-19.pdf
Preporuke za osobe starije životne dobi i osobe s kroničnim nezaraznim bolestima u okviru postupnog ublažavanja restrikcija vezanih uz COVID-19Preporuke-za-osobe-starije-životne-dobi-i-osobe-s-kroničnim-nezaraznim-bolestima-u-okviru-postupnog-ublažavanja-restrikcija-vezanih-uz-COVID-19.pdf (206.8 KB)
Preporuke-i-upute-o-broju-i-zadržavanju-ljudi-u-zatvorenim-prostorima-prema-njihovoj-kvadraturi-u-okviru-postupnog-ublažavanja-restrikcija.pdf
Preporuke i upute o broju i zadržavanju ljudi u zatvorenim prostorima prema njihovoj kvadraturi u okviru postupnog ublažavanja restrikcijaPreporuke-i-upute-o-broju-i-zadržavanju-ljudi-u-zatvorenim-prostorima-prema-njihovoj-kvadraturi-u-okviru-postupnog-ublažavanja-restrikcija.pdf (196.8 KB)
Maske-za-lice-1.pdf
Preporuke za korištenje maski za lice, medicinskih i zaštitnih maskiMaske-za-lice-1.pdf (320.6 KB)
Preporuke-za-provođenje-državnog-stručnog-ispita-P1.pdf
Preporuke za provođenje državnog stručnog ispitaPreporuke-za-provođenje-državnog-stručnog-ispita-P1.pdf (223.6 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite