Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH od 10.05.2020. godine

Popratni dokumenti

Odluka-nužne-mjere-Brač.pdf
Odluka o uvođenju nužne epidemiološke mjere za otok Brač na području Splitsko-dalmatinske županijeOdluka-nužne-mjere-Brač.pdf (150.7 KB)
Odluka-o-stavljanju-izvan-snage-Odluke-o-zabrani-napuštanja.....pdf
Odluka o stavljanju izvan snage Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RHOdluka-o-stavljanju-izvan-snage-Odluke-o-zabrani-napuštanja.....pdf (45.6 KB)
Izmjena-Odluke-o-nužnim-mjerama....pdf
Odluka o izmjeni odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih održavanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19Izmjena-Odluke-o-nužnim-mjerama....pdf (66.7 KB)
Odluka-o-izmjeni-Oduke-o-načinu-obavljanja-j.-prijevoza.docx.pdf
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o odvijanju i načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID -19Odluka-o-izmjeni-Oduke-o-načinu-obavljanja-j.-prijevoza.docx.pdf (55.2 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite