Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
98.301,55 HRK

ISPLATA „USKRSNICA“

Dana 11.05.2020. godine gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je odluku o isplati prigodnih jednokratnih naknada „Uskrsnica“ umirovljenicima i nezaposlenim osobama, u iznosu od 150,00 kn, prema sljedećim kriterijima:

1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.701 kn,
3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ili drugim odgovarajućim dokazom

Isplata „Uskrsnica“ obavljati će se u razdoblju od 18. do 28. svibnja 2020. godine na lokacijama društvenih domova po naseljima (po mjesnim odborima) kako slijedi:

1. naselje Bestovje,18. svibnja, od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
2. naselje Brezje, 19. svibnja, od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Franje Gredelja 4, Brezje
3. naselje Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 20. svibnja od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
4. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 21. svibnja, od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Rimski trg 1, Kerestinec
5. naselje Novaki, 22. svibnja, od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Novačka cesta 16, Novaki
6. naselje Orešje, 25. svibnja, od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Trg lipa 30, Orešje
7. naselje Rakitje, 26. svibnja, od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Rakitska cesta 4, Rakitje
8. naselje Strmec, 27. svibnja, od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Vladimira Nazora 13, Strmec
9. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 28. svibnja, od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi zgrade gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5, (prizemlje).

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine za mjesec ožujak/travanj 2020. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec ožujak/travanj 2020. godine, a samo izuzetno, temeljem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Grad Sveta Nedelja zatražio je popis nezaposlenih osoba od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Zagreb, te će se isplata nezaposlenim osobama obavljati temeljem navedenog popisa.

Ukoliko građani koji ostvaruju ovo pravo ne podignu „Uskrsnicu“ u svom naselju slobodni su istu podići na bilo kojoj od drugih navedenih lokacija.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite