Obavijest: Privremena regulacija prometa u naselju Kerestinec!

Dana 14.07.2020. godine zaprimili smo Odluku o zatvaranju prometnice od strane Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije.

Zbog izvođenja radova na izgradnji dijela glavnog sabirnog kolektora (GSK 3) u naselju Kerestinec, a koji prelaze preko Županijske ceste ŽC3066 (Ž3061-Kerestinec),

od ponedjeljka 20.07.2020. godine u 07,00 sati do utorka 21.07. 2020. godine u 18,00 sati  na snazi je privremena regulacija prometa odnosno navedena prometnica zatvorena je za sav promet.

 

Obilazni pravci su sljedeći:

– iz smjera Rakitja i autoceste A3, promet se preusmjerava preko Ježdovečke ulice pa nadalje na staru Karlovačku D1, do samog skretanja prema Kerestincu/Svetoj Nedelji

– za vozila koja ne skrenu prema Ježdovečkoj ulici neposredno prije gradilišta (600m), moguće je promet preusmjeriti na Stupničkoobrešku ulicu, pa prema D1

– iz smjera Svete Nedelje promet se preusmjerava ravno prema D1 te prama Lučkom gdje je moguće skrenuti prema Ježdovcu/Rakitju

Sve sudionike prometa molimo za strpljenje i razumijevanje!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite