Anketa - Strategija zelene urbane obnove Grada Svete Nedelje Strategija će definirati konačna rješenja i projekte koji će biti prilagođeni potrebama stanovništva, a kojima se u konačnici povećava kvaliteta javnih prostora te posljedično kvaliteta života na području Grada Svete Nedelje. Ispuni anketu!

OBAVIJEST O SUFINANCIRANJU JAVNOG PRIJEVOZA ZA UČENIKE I STUDENTE S PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU GRADA SVETE NEDELJE

Grad Sveta Nedelja i ove će godine subvencionirati prijevoz za sve učenike srednjih škola i redovne studente s područja grada Svete Nedelje u školskoj/akademskoj godini 2020./2021.

Gradonačelnik Dario Zurovec, 25. kolovoza donio je Odluku o subvencioniranju prijevoza učenika svih razreda srednjih škola i redovitih studenta koji imaju prebivalište na području Grada Svete Nedelje u autobusnom, tramvajskom i željezničkom prijevozu na relaciji mjesta prebivališta – mjesta školovanja na području grada Zagreba i Zagrebačke županije, te izvan nje.

SAMOBORČEK:

Obavještavaju se učenici i studenti s prebivalištem na području Grada Svete Nedelje da za ostvarivanje prava na sufinanciranje javnog prijevoza kod Samoborčeka, nije potrebna ovjera Grada Svete Nedelje. Sva prava na sufinanciranje javnog prijevoza za Samoborček ostvaruju se direktno u poslovnicama istih. Iznos subvencije učeničke mjesečne pokazne karte je 25% cijene, a preostalih 75% iznosa subvencionirano je od strane Vlade Republike Hrvatske.

 

Ukoliko se ne koristi subvencija Vlade RH, Grad Sveta Nedelja subvencionirati će 50% cijene mjesečne pokazne karte, a preostalih 50% iznosa plaćati će učenici sami.

 

Iznos subvencije za redovne studente s područja grada Svete Nedelje je 75% cijene mjesečne karte prema cijenama koje vrijede na dan kupnje prijevozne karte. Preostalih 25% iznosa plaćati će studenti sami.

 

ZET:

Grad Sveta Nedelja subvencionirati će prijevoz ZET-om redovnim učenicima osnovnih škola na redovnim linijama javnog prijevoza putnika na području Zagrebačke županije i grada Zagreba u visini 75% mjesečne karte, a preostalih 25% će učenici plaćati sami.

Također će subvencionirati prijevoz ZET-om redovnim učenicima svih razreda srednjih škola u šk. god. 2020./2021. koji imaju prebivalište na području grada Svete Nedelje na relaciji mjesto prebivališa – mjesto školovanja (učenicima koji polaze srednju školu na području grada Zagreba i Zagrebačke županije). Iznos subvencije je 50% cijene mjesečne karte, a preostalih 50% iznosa plaćati će učenici sami. Za učenike koji koriste subvenciju Vlade RH, Grad Sveta Nedelja sufinancirati će preostalih 25% cijene mjesečne karte.

 

Grad Sveta Nedelja subvencionirati će prijevoz ZET-om redovnim studenatima u ak. god. 2020./2021. Iznos subvencije je 75% cijene mjesečne karte prema cijenama koje vrijede na dan kupnje prijevozne karte. Preostalih 25% iznosa plaćati će studenti sami. Redovni studenti koji studiraju izvan grada Zagreba i Zagrebačke županije obvezni su od Grada Svete Nedelje ishoditi posebnu Odluku gradonačelnika. Iznos subvencije je do maksimalno 75% cijene mjesečne karte prema cijenama koje vrijede na dan kupnje prijevozne karte.

 

HŽ:

Grad Sveta Nedelja subvencionirati će prijevoz redovitih učenika srednjih škola u šk. god. 2020./2021., a koji imaju prebivalište na području grada Svete Nedelje u željezničkom prijevozu na relaciji mjesto prebivališa (ŽP Podsused) – mjesto školovanja na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije i izvan područja Zagrebačke županije. Iznos subvencije je 50% cijene mjesečne karte, a preostalih 50% iznosa plaćati će učenici sami. Za učenike koji koriste subvenciju Vlade RH, Grad Sveta Nedelja sufinancirati će preostalih 25% cijene mjesečne karte.

 

Subvencionirati će se i prijevoz redovitih studenata koji imaju prebivalište na području grada Svete Nedelje u željezničkom prijevozu na relaciji mjesto prebivališa (ŽP Podsused) – mjesto školovanja na području Grada Zagreba, Zagrebačke županije i izvan područja Zagrebačke županije. Iznos subvencije je 75% cijene mjesečne karte. Preostalih 25% iznosa plaćati će studenti sami. Za redovne studente koji studiraju izvan područja grada Zagreba i Zagrebačke županije, sufinancirati će se prijevoz do maksimalno 75% cijene karte uz izdavanje posebne potvrde od strane Grada Svete Nedelje.

Kako bi se ostvarilo pravo na subvenciju javnog prijevoza za ZET i HŽ potrebno je doći u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, porta/prizemlje, po Potvrdu za subvenciju.

Da bi navedena Potvrda bila izdana potrebno je donijeti odnosno priložiti sljedeću dokumentaciju:

 1. UČENICI– donijeti ispunjen ZET-ov obrazac ovjeren od strane škole i potvrdu o redovnom pohađanju škole koju izdaje tajništvo škole
 2. STUDENTI – donijeti ispunjen ZET-ov obrazac ovjeren od strane fakulteta i potvrdu o redovnom studiranju koju izdaje studentska referada
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite