DJEČJI TJEDAN: Knjiga za mog prijatelja/icu

Preporuka pročitanog djela u likovnom izrazu, s naslovom knjige i autora/ice

Draga djeco,
Današnja aktivnost je likovno izražavanje crtežom. Nacrtajte čim želite, dio pročitane knjige koju biste preporučili nekome.

Predviđena tehnika su pastele, tempere ili bojice. Rad neka sadrži i naslov knjige i autora/icu. Navedite i svoje ime i prezime i adresu i pošaljite na mail: prijateljdjece@grad-svetanedelja.hr. Najbolji rad očekuje nagrada!

U ovom dječjem tjednu provodi se za učenike/ce, 1.i 2.razreda osnovnih škola i aktivnost ” Sigurno u prometu” s MUP-om i Judo klubom Sakura.

Pozivamo vas da se priključite i u online natjecanje, u likovnom stvaralaštvu, koje je organizirano na nacionalnoj razini, povodom obljetnice saveza društava Naša djeca.
Svi detalji na linku: https://savez-dnd.hr/natjecanje/

Veselimo se svim pristiglim radovima.
Sretno!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite