DJEČJI TJEDAN – Kiki film festival

Poštovani/e,
pozivamo vas da od 5. do 9. listopada 2020. popratite i online program 9. Kiki festivala. Nacrtajte ili napišite svoj komentar na pogledani film i pošaljite na prijateljdjece@grad-svetanedelja.hr. Najbolji komentar ili crtež nagrađujemo.

Informirajte se o programu na našem webu – > https://www.taborfilmfestival.com/…/program/filmski-program/ i saznajte koje biste filmove gledali u svom razredu ili ih preporučili učenicima da ih gledaju kod kuće.

Uz filmove na linkovima bit će dostupne i stručne analize filmskog kritičara Nine Kovačića koje su prethodno snimljene.

Direktni vimeo linkovi za gledanje prema kategorijama (Kiki 1 – 5) će biti otvoreni i dostupni za gledanje od 5. – 9. listopada:
KIKI 1 – vrtićka i predškolska dob te učenici 1. i 2. razreda osnovne škole vimeo.com/showcase/kiki01

KIKI 2 – učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole
vimeo.com/showcase/kiki02

KIKI 3 – učenici od 4. do 8. razreda osnovne škole
vimeo.com/showcase/kiki03

KIKI 4 – učenici od 6. do 8. razreda osnovne škole
vimeo.com/showcase/kiki04

KIKI 5 – učenici od 1. do 4. razreda srednje škole
vimeo.com/showcase/kiki05

Tehnička napomena – ukoliko se projekcija zaustavi nakon nekoliko filmova označite tj. selektirajte film na kojem ste stali i nastavite gledanje pritiskom na oznaku start watching.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite