Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje troškova mikročipiranja pasa i/ili sterilizaciju kuja

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje je dana 07.10.2020. godine donio Odluku o financiranju troškova mikročipiranja pasa i/ili sterilizacije kuja na području grada Svete Nedelje.

Iz Proračuna Grada Svete Nedelje financirati će se troškovi označavanja – mikročipiranja pasa na području grada Svete Nedelje, a na temelju Ugovora o dodjeli sredstava sklopljenog između Grada Svete Nedelje i Zagrebačke županije, kojim Zagrebačka županija dodjeljuje sredstva za financiranje programa kontrole populacije napuštenih pasa na području Zagrebačke županije u 2020. godini – mjere označavanja pasa i/ili sterilizaciju kuja.

Financiranje troškova mikročipiranja pasa i/ili sterilizaciji kuja na području Grada Sveta Nedelja će se realizirati preko veterinarske stanice s kojom je Grad Sveta Nedelja zaključio Ugovor.

Pravo na financiranje troškova imaju vlasnici pasa s prebivalištem na području grada Svete Nedelje.

SUFINANCIRAT ĆE SE SLIJEDEĆI TROŠKOVI:

 • označavanje pasa mikročipom u iznosu od 100,00 kuna po označenom psu
 • sterilizacija kuja u iznosu od 50%, a najviše do 300 kuna po steriliziranoj kuji, dok će preostali trošak sterilizacije, do punog iznosa, snositi vlasnik životinje
 • sterilizacija kuja u iznosu od 100% za:
 • umirovljenike čija visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 701,00 kuna, (isto se dokazuje dostavom odreska mirovine za prethodni mjesec)
 • nezaposlene (isto se dokazuje dostavom potvrde o nezaposlenosti strane od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – burze rada ne stariju od 30 dana)
 • korisnike zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, a koji se u trenutku podnošenja zahtjeva nalaze na popisu korisnika zajamčene minimalne naknade dostavljenog Gradu Svetoj Nedelji.

Vlasnici pasa čiji psi nisu mikročipirani i/ili sterilizirani mogu se javiti u Grad Sveta Nedelja:

Upravni odjel za gospodarstvo, EU projekte, komunalne djelatnosti, prostorno uređenje i zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove, e-mail: renata@grad-svetanedelja.hr, telefon:01/3335-424.

PRIJAVE SE ZAPRIMAJU DO 15.11.2020. GODINE

FINANCIJSKA SREDSTVA SU OGRANIČENA

Mikročipiranje je zakonska obveza skrbnika pasa, a kazne su do 6.000,00 kn. Cilj projekta je smanjiti populaciju napuštenih pasa i ojačati svijest o važnosti mikročipiranja.

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite