Slikovnica u izdanju Judo kluba Sakura

Judo klub Sakura krenuo je u pustolovinu i objavio svoju prvu slikovnicu. Svjetlo dana ugledala je u dječjem tjednu, i uspjela je naći put do 600 mališana, kroz prometno preventivni projekt ”Sigurno u školu s Hačikom“’.

Glavni cilj projekta je očuvanje sigurnosti djece u prometu te ostvarenje pozitivnog utjecaja učenja van redovitog školskog programa na poštivanje prometnih znakova i odgovornog ponašanja u prometu.

Projekt je namijenjen školskoj djeci koja se po prvi puta samostalno susreću s prometom i opasnostima koje on donosi na njihovom putu od kuće do škole.

Učenici prvih, drugih i trećih razreda svetonedeljskih osnovnih škola dobili su prigodne edukativne pakete koji sadržavaju i slikovnicu ”Sigurno u školu s Hačikom”. Slikovnica je pronašla svoje mjesto i na policama školskih knjižnica.

Projekt su poduprli Hrvatski judo savez, Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije i Policijska postaja Samobor.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite