Obavijest o drive-in punktu za testiranje na COVID-19

Zbog povećane potrebe za testiranjem pacijenata potencijalno zaraženih SARS-CoV-2 virusom od 16.11.2020., ponovo se aktivira punkt za uzimanje briseva u Samoboru za područje Samobora, Svete Nedelje i Jastrebarskog.
Uzimanje briseva provodit će se po principu DRIVE-IN u Ul. 151. samoborske brigade HV 1, Autobusni kolodvor Samobor, svakog radnog dana od 8:00– 11:00 sati, sa stražnje strane kolodvora.
Testiranje će se provoditi na temelju uputnice liječnika obiteljske medicine i tada se ne plaća. Testiranje na osobni zahtjev za plaćanje se neće raditi. Dolazak na testiranje moguć je isključivo po prethodnoj telefonskoj narudžbi na broj telefona 01/3330 – 751 svakim radnim danom od 08:00 – 19:00 sati.
Prilikom telefonske narudžbe podaci koje je potrebno dati su: ime i prezime, datum rođenja, MBO ( matični broj osigurane osobe sa zdravstvene knjižice), adresa stanovanja, broj telefona/mobitela i email adresa. Navedene podatke potrebno je čitko napisane na komadu papira predati prilikom testiranja uz osobnu iskaznicu i zdravstvenu knjižicu.
Na zakazani termin dolazi se u automobilu iz kojeg se ne izlazi. Na testiranje je potrebno doći s MASKOM.
S obzirom na to da su termini okvirni, mole se građani za strpljenje i razumijevanje.
Drive-in punkt u naselju Rakitje od dana 16.11. prestaje s radom.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite