Konačna lista kandidata prijavljenih na Natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2020./2021. Grada Svete Nedelje!

Svi kandidati koji su ostvarili pravo na stipendiju za školsku/akademsku godinu 2020./2021. Grada Svete Nedelje biti će obaviješteni pisanim putem o postignutoj stipendiji, kao i o daljnjim koracima vezanim uz potpis Ugovora o stipendiranju i dostavu podataka za uplate stipendije.

Popratni dokumenti

KL1.pdf
Konačna lista kandidata- Stipendija pod brojem I.KL1.pdf (91.7 KB)
KL2.pdf
Konačna lista kandidata- Stipendija pod brojem II.KL2.pdf (85.3 KB)
KL3.pdf
Konačna lista kandidata- Stipendija pod brojem III.KL3.pdf (78.5 KB)
KL4.pdf
Konačna lista kandidata- Stipendija pod brojem IV.KL4.pdf (85.2 KB)
KL5.pdf
Konačna lista kandidata- Stipendija pod brojem V.KL5.pdf (138.3 KB)
KL6.pdf
Konačna lista kandidata- Stipendija pod brojem VI.KL6.pdf (63.2 KB)
KL7.pdf
Konačna lista kandidata- Stipendija pod brojem VII.KL7.pdf (107 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite