Dodijeljena Javna priznanja uspješnim sportašima!

Danas su u Gradskoj vijećnici održani kraći svečani prijemi istaknutih mladih svetonedeljskih sportaša Davida Dorčića i Patrika Žalca. S obzirom na epidemiološke mjere i upute, dodjele su održane u vremenskom razmaku i uz strogo pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Uspješne sportaše dočekao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec i tom prilikom uručio Javna priznanja za izvanredan uspjeh u sportu: Davidu Dorčiću za osvojeno 3. mjesto na Otvorenom prvenstvu Hrvatske 2020. godine u kategoriji motocross i supercross u juniorskoj klasi MX 50 i Patriku Žalcu za osvojeno 3. mjesto na državnom veslačkom prvenstvu za seniore održanom dana 13.09.2020. godine u kategoriji dvojac lakih seniora. Davidu Dorčiću i Patriku Žalcu također su dodijeljene i novčane nagrade.

„David, iako ima tek 7 godina, postigao je zavidne sportske uspjehe. Biti tako mlad i tako uspješan, odnosno treći na državnom prvenstvu u motocrossu, nešto je zbog čega smo svi ponosni. Jednako mi je drago vidjeti kako se uspjeh Patrika nastavlja. Bio je nagrađen i prošle godine, dok se ove uspješno natjecao u kategoriji seniora iako je tek junior i ponovno postigao državni uspjeh, ali i rješenje o kategorizaciji sportaša Hrvatskog olimpijskog odbora. Ove nagrade samo su mali znak pažnje za sav vaš trud i ulaganje, ali i potvrda vašim roditeljima koji nesebično pridonose uspjehu. Hvala vam što se neizmjerno trudite i pridonosite svom osobnom razvoju i napretku. Iznimno sam ponosan na vaše uspjehe“ istaknuo je gradonačelnik Garda Svete Nedelje Dario Zurovec.

Sedmogodišnji David od srca je zahvalio na priznanju i novčanoj nagradi jer će njemu i roditeljima to uvelike olakšati, ali i omogućiti, sudjelovanja na još mnogobrojnim natjecanjima. Zahvalio je i nagrađeni sportaš Patrik Žalac, te istaknuo kako mu je neizmjerno drago da je njegov trud prepoznat i kako je ovo dodatna motivacija za postizanje novih uspjeha.

 

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite