Isplata ,,Božićnica“ za umirovljenike i nezaposlene osobe

Podsjećamo, od sutra kreće isplata prigodnih jednokratnih naknada, „Božićnica“ umirovljenicima i nezaposlenim osobama u iznosu od 150,00 kuna prema sljedećim kriterijima:
1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.701 kn,
3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (samo nezaposlene osobe koje neće biti na popisnoj listi dostavljenoj od strane HZZZ-a).
Isplata „Božićnica“ obavljat će se u razdoblju od 24.11. do 4.12. 2020. godine na lokacijama društvenih domova po naseljima (po mjesnim odborima) kako slijedi:
1. naselje Bestovje, 24. studenog od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
2. naselje Brezje, 25. studenog od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Franje Gredelja 4, Brezje
3. naselje Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 26. studenog od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
4. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 27. studenog od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Rimski trg 1, Kerestinec
5. naselje Novaki, 30. studenog od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Novačka cesta 16, Novaki
6. naselje Orešje, 1. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Trg lipa 30, Orešje
7. naselje Rakitje, 2. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Rakitska cesta 4, Rakitje
8. naselje Strmec, 3. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Vladimira Nazora 13, Strmec
9. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 4. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi zgrade gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5, (prizemlje).
Mole se sugrađani da se pridržavaju svih propisanih mjera i naputaka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, noseći zaštitne maske i držanja propisanog razmaka te ostalih mjera zaštite u svrhu sprječavanja širenja virusa. Također, na mjestima gdje će se vršiti isplata prigodnih jednokratnih naknada, potrebno je pridržavati se posebnih mjera propisanih od strane civilne zaštite Grada Svete Nedelje.
Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljat će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine za mjesec listopad 2020. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec listopad 2020. godine, a samo izuzetno, temeljem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Ukoliko građani koji ostvaruju ovo pravo ne podignu „Božićnicu“ u svom naselju, slobodni su istu podići na bilo kojoj od drugih navedenih lokacija.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite