Održana 34. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje elektroničkim putem (e-sjednica)

Dana 23. studenog 2020. godine s početkom u 10,00 sati započela 34. redovna sjednica (e-sjednica) Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje. Na sjednici je prisustvovalo i glasalo 16 od 17 vijećnika. Vijećnici su imali mogućnost glasati do 18,00 sati, a izjašnjavanjem putem e-maila na obrascu koji je dostavljen svim vijećnicima uz materijale.

Dnevni red sadržavao je 8 točaka. Verifikacija Zapisnika s 33. redovne sjednice Gradskog vijeća prihvaćena je većinom glasova, kao i Prijedlog Odluke o socijalnoj skrbi i Prijedlozi Odluka o izmjenama i dopunama Odluka o osnivanju Poduzetničke zone Sveta Nedelja i Poduzetničke zone Novaki.

Većinom glasova prihvaćen je i Prijedlog Odluke o stavljanju izvan snage Odluke o sporazumnom prestanku Ugovora o koncesiji za obavljanje javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Svete Nedelje i Prijedlog Odluke o sporazumnom prestanku Ugovora o koncesiji za obavljanje javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Svete Nedelje.

Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2020. godine također je prihvaćen većinom glasova.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite