UPUTE U VEZI IZDAVANJA E-PROPUSNICA

Stanovnici Zagrebačke županije ne trebaju e-Propusnice za kretanje unutar Zagrebačke županije i Zagreba. Međutim, ukoliko stanovnici Zagrebačke županije trebaju putovati izvan Županije i Zagreba za to će trebati e-Propusnicu.

Digitalne e-Propusnice u potpunosti zamjenjuju fizičke propusnice, a građanima ih izdaju stožeri civilne zaštite županije prema mjestu prebivališta ili boravišta, a u nekim opravdanim razlozima i Ravnateljstvo civilne zaštite.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije izdaje e-Propusnice od ponedjeljka, 21. prosinca 2020. godine isključivo za:

 1. pružanje medicinske skrbi i
 2. putovanje na posao i s posla ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće.

Ukoliko trebate e-Propusnicu iz gore navedena dva razloga, Stožeru civilne zaštite Zagrebačke županije zahtjev podnosite na sljedeći način:

 1. u internetskom pregledniku upišite adresu https://epropusnice.gov.hr
 2. odaberite listu vjerodajnica, kao i prilikom svakog drugog pristupa sustavu
 3. potvrdite svoje podatke
 4. ulaskom u korisničko sučelje, izaberite jednu od opcija: zahtjev za propusnicom, pregled propusnica ili pregled zahtjeva
 5. ukoliko želite predati zahtjev za izdavanjem propusnice, ispunite tražene podatke te potvrdite zahtjev
 6. nakon odobrenja, vaša e-Propusnica bit će vidljiva u pdf formatu.

Podaci o izdanim e-Propusnicama će s vremenskim odmakom od najviše 1 sat (tj. u skoro realnom vremenu) biti dostupne u MUP-u radi provjera na terenu.

U slučaju da pojedini građani nemaju pristup sustavu za izdavanje e-propusnica, za izdavanje propusnica iz gore navedena 2 razloga Stožeru civilne zaštite Zagrebačke županije možete se obratiti na e-mail adresu: propusnice@zagrebacka-zupanija.hr. Zahtjev za e-Propusnicu ne može se podnijeti telefonski!

Napominjemo kako grad Zagreb nije dio Zagrebačke županije! Gradovi Zagrebačke županije su Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveta Nedelja, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec, Zaprešić, a popis 25 općina je dostupan ovdje.

Eventualna pitanja u vezi s funkcionalnostima sustava e-Propusnice za građane možete uputiti službi za podršku putem obrasca dostupnog na stranicama usluge e-Propusnice.

Kontakt točke za sva pitanja vezana uz e-Propusnice:

Odluka o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta dostupna je ovdje.
Popis kontakata iz svih županija i Zagreba za izdavanje propusnica dostupan je ovdje.
Potvrda poslodavca dostupna je ovdje.
Uputa za primjenu odluke dostupna je ovdje.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite