OBAVIJEST

Poštovani sugrađani,

Zaprimili smo vaše brojne upite vezane uz pružanje pomoći za stradale u jučerašnjem razornom potresu na području Petrinje, Siska i Gline. Neizmjernom vam hvala na dobroti i svekolikoj pomoći koju ste iskazali. Sva sinoć prikupljena pomoć u naravi upućena je preko krovne organizacije Crvenog križa Samobor, Sveta Nedelja i Stupnik jutros prema najugroženijim područjima. Apeliramo da se za svaki vid pomoći koju želite pružiti obratite Crvenom križu kako ne bismo izazvali pomutnju, a ponajprije kako bi osigurali nesmetan rad interventnim službama.

Još jednom zahvaljujemo od srca na pruženoj pomoći, ali prema informacijama Crvenog križa u ovome trenutku donacija u pogođenom području za sada ima dovoljno. Pomoć će trebati kroz naredno razbolje stoga vas molimo da pratite obavijesti na službenim kanalima Grada Svete Nedelje gdje ćemo izvještavati o potrebama pogođenih i stradalih u potresu.

Napominjemo, Ravnateljstvo civilne zaštite apelira da ne idete samoinicijativno na područja pogođena potresom, jer gužve koje nastaju nekontroliranim i nekoordiniranim volonterstvom otežavaju i usporavaju rad žurnih službi.

Ponude za donacijama opreme, mehanizacije, građevinskog materijala ili pružanje nužnih usluga, mogu se uputiti na mail adresu: potres.petrinja@mup.hr

U ovome trenutku iskazana je potreba za donacijama krvi, a redovna akcija darivanja krvi održat će se na Autobusnom kolodvoru u Samoboru 4. (9:30-17:30) i 5. (12:00-18:00) siječnja. Crveni križ Samobor radi na uspostavi još jedne izvanredne akcije, a o vremenu i mjestu održavanja iste ćemo vas pravovremeno informirati.

Hrvatski Crveni križ poziva sve one koji žele i mogu pomoći stradalima novčanom donacijom, donacije uplate na sljedeći račun:
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Poziv na broj: 770
Za uplate iz inozemstva – SWIFT CODE: PBZGHR2X

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite