Važne obavijesti Crvenog križa Samobor!

? Dobrovoljno darivanje krvi – Zavod za transfuziju je trenutno pod velikim pritiskom i za sada ne organiziraju izvanredne akcije dobrvoljnog darivanja krvi. Stavili smo se na raspolaganje i ukoliko bude potrebe i mogućnosti, organizirat ćemo akciju u Samoboru te ćemo Vas o tome obavijestiti putem ove i web stranice (crvenikrizsamobor.hr). Redovna akcija darivanja krvi održat će se u na Autobusnom kolodvoru u Samoboru 4. (9:30-17:30) i 5. (12:00-18:00) siječnja. Do tada krv možete darivati u Zavodu, na adresi Petrova 3, Zagreb.

? Donacije – donacija u pogođenom području za sada ima dovoljno. APELIRAMO da ne odlazite samostalno u ta područja, već da prije bilo kakve akcije kontaktirate bilo koje društvo Crvenog križa. Dežurni smo na više strana i trudimo se u što kraćem roku odgovoriti na svaki e-mail i poziv. Donirati možete sukladno niže navedenom popisu u najbliži Crveni križ (Samobor: Krležina 5 i Ilirskog pokreta 2) ili uplatom na žiro račun Hrvatskog Crvenog križa (https://tinyurl.com/ycun8mn2). Odjeće i deka za sada ne treba, tamošnji logistički centri su za sada puni donacija. Obratite pažnju na zaštitna sredstva (maske, rukavice, dezinficirajuća sredstva) jer se još uvijek borimo s pandemijom koronavirusa, a ljudi su trenutno smješteni u zajedničke improvizirane smještaje.

? Volonteri – za sada su na terenu u najpogođenijem području članovi Interventnih timova, osobe educirane za postupanje u slučaju katastrofe. Svi ostali voljni volontirati mogu se prijaviti na gore navedenom linku ili direktno nama (crvenikrizsamobor@zg.t-com.hr, 01/3361-681) te ćemo vas po potrebi kontaktirati.

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite