Akcija Koordinacijskog odbora Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece

DJECA ZA DJECU

Koordinacijski odbor Grad prijatelj djece – Sveta Nedelja u suradnji s Društvom prijatelja djece Bjelovar provodi akciju prikupljanja dječjih potrepština za djecu u područjima stradalim od potresa, a kako bi im olakšali nastavak školovanja, igru, te kako bi im pokazali da imaju punu podršku i barem na trenutak vratili osmjeh na lice.

 

*KAKO ĆE SE PROVESTI AKCIJA?*

Akcija se provodi putem dostave paketa koji će sadržavati dječje potrepštine, te pismo ili crtež podrške

 

*KAKO PRIPREMITI PAKET?*

Paketi trebaju biti veličine jedne kutije od cipela ili kutije L veličine Tisak ili poštanskog paketa. Sadržaj paketa potrebno je pažljivo složiti, a kutiju dobro zalijepiti i po mogućnosti umotati u prigodni dekorativni papir. Na vanjsku stranu paketa na naljepnicu čitko naznačiti za koga je paket namijenjen (npr. Za djevojčicu 7 godina ili npr. za dječaka 4 godine)

 

*ŠTO ĆE BITI SADRŽAJ PAKETA?*

1.Pismo pisano rukom ili crtež podrške

2.Ovisno o dobnoj skupini kojoj ćete namijeniti svoj paket: npr. školske potrepštine, školski pribor (bojice, flomasteri, vodene boje, pisanke, bilježnice i slično) ili sitnice osobnog karaktera (npr. kozmetika, igračka, gumice za kosu, spomenari, kapa, šal, rukavice i slično)

 

*VRIJEME I MJESTO PRIKUPLJANJA PAKETA?*

Paketi će se prikupljati 08. i 09. siječnja 2021. godine u prostorijama Društvenog doma Mala Gorica (Augusta Šenoe 34, Mala Gorica) u vremenu od 17,00 do 20,00 sati.

Svi prikupljeni paketi, u suradnji s lokalnim društvima Naša djeca u područjima stradalim potresom, distribuirat će se do krajnjeg korisnika.

 

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite