,,Sveta Nedelja u očima djeteta”

Sukladno natječaju Saveza društava naša djeca, s rokom 2.02.2021. godine, rijetki smo grad sa statusom Grad prijatelj djece koji je prijavio svoj naj-projekt. Misija i vizija dječjih vijećnica i vijećnika za prijavu bila je vidjeti i istražiti kako Sveta Nedelja izgleda u očima djece.

Uz njihov samostalan, predan i kreativan rad nastala je knjižica s ilustracijama pod nazivom “Sveta Nedelja u očima djeteta”. Projekt je u cijelosti financiran iz dječjeg proračuna.

Ciljevi projekta su razvoj identiteta grada kao prijatelja djece, ostvarivanje prava djeteta na slobodno izricanje vlastitog mišljenja i heurističke metodologije u odgoju za prihvaćanje različitosti.

Knjižicu možete prolistati i online klikom na poveznicu: https://grad-svetanedelja.hr/o-gradu/grad-sveta-nedelja-prijatelj-djece/sveta-nedelja-u-ocima-djeteta/

Knjižica će se i tiskati, a svoj primjerak iste moći ćete uzeti u zgradi gradske uprave, TZ grada Svete Nedelje te knjižnim stanicama na području grada.

Čestitamo našim malim vijećnicima na provedenom projektu!

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite