Pravo na naknadu za roditelje ili skrbnike koji imaju status njegovatelja djece s teškoćama

Podsjećamo kako je sukladno Odluci o socijalnoj skrbi Grada Svete Nedelje (Službeni glasnik Grada Svete Nedelje 11/20) i Programu javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Svete Nedelje u 2021. godini (Službeni glasnik Grada Svete Nedelje 12/20) omogućeno pravo na naknadu za roditelje ili skrbnike koji imaju status njegovatelja djece s teškoćama.

Pravo na naknadu ostvaruju roditelji njegovatelji ili njegovatelji s prebivalištem na području Grada kojima je to pravo priznato rješenjem Centra za socijalnu skrb. Upravni odjel donosi rješenje o pravu na naknadu, načinu isplate i visini naknade u skladu s raspoloživim sredstvima proračuna i iznosu utvrđenom u Programu javnih potreba, a do 400,00 kuna mjesečno po korisniku.

Pravo na naknadu ostvaruje se na temelju Zahtjeva i odgovarajuće dokumentacije:

 1. Rješenje Centra za socijalnu skrb o priznavanju prava na status roditelja njegovatelja ili status njegovatelja,
 2. preslike osobne iskaznice roditelja njegovatelja ili njegovatelja,
 3. preslike kartice bankovnog računa roditelja njegovatelja ili njegovatelja na koji će se isplaćivati naknada

Popratni dokumenti

Odluka-o-socijalnoj-skrbi.pdf
Odluka o socijalnoj skrbi Grada Svete NedeljeOdluka-o-socijalnoj-skrbi.pdf (4.66 MB)
Program-javnih-potreba-u-socijalnoj-skrbi.pdf
Pragram javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Svete Nedelje u 2021. godiniProgram-javnih-potreba-u-socijalnoj-skrbi.pdf (711.6 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite